Skip to main content Search

Heb jij een vraag over Autodesk licenties of de Autodesk omgeving? Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, of kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Aan de slag met Autodesk

Single-user licenties van Autodesk moet een beheerder toekennen aan de gebruikers van de software. Hoe je dat doet lees je hier.

Autodesk software installeren en activeren is makkelijker dan veel mensen denken. Het is tegenwoordig mogelijk om jouw Autodesk software te activeren zonder een serienummer in te hoeven voeren. Lees hier alles over het downloaden, installeren en activeren van Autodesk software.

Met Autodesk Access kun jij eenvoudig zien of er een update beschikbaar is. Het Autodesk logo rechtsonder in het systeemvak krijgt dan een oranje sterretje. Lees er meer over in dit blog.

Met een Autodesk-subscription heb jij altijd recht op de vijf voorgaande versies. In dit blog lees je precies hoe je eerdere versies download.

Als de installatie van een Autodesk-product mislukt of zeer ernstige fouten bevat dan moet je mogelijk een volledige deïnstallatie (Clean Uninstall) uitvoeren voordat je de installatie met succes kunt uitvoeren of de software weer naar wens laat functioneren. Lees er meer over in dit blog.

Je wilt natuurlijk graag dat de overgang van multi-user naar single-user licenties zo soepel mogelijk verloopt. In dit blog lees je er meer over.

Contact opnemen

Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met CAD & Company support. We helpen je graag.

helpline-red-black-ring-100.pngTelefoon

+31 88 494 66 71

Download Anydesk

Via Anydesk kijken wij direct mee op jouw scherm zodat jij snel weer aan de slag kunt. Om je sneller te kunnen helpen, raden wij je aan om alvast Anydesk te downloaden voordat je telefonisch contact met ons opneemt.